[REGULAMENT] Sugestii

În această secțiune ne poți spune ce ți-ar place să apară pe joc sau să ce modificări să facem în așa fel încât tu să fi mulțumit!
Locked
User avatar
Warr007
Administrator
Administrator
Posts: 15
Joined: 19 Sep 2018, 16:47
Location: Timișoara
Reputație: Fondator Typhon2
Caracter: Războinic
Regat: Shinsoo
Level: 120
Breaslă: Typhon2

19 Sep 2018, 21:02

Dragi jucători,

Înainte de a posta o sugestie, trebuie să citiți regulamentul pentru această secțiune, altfel sugestia ta nu va fi luată în considerare.

1) Caută și acordă un titlu bun topicului
- Un titlu bun este un titlu ce conține pe scurt întreaga sugestie.
Exemplu: [SUGESTIE] Adăugarea a mai multor pietre metin de level 90 în pădurea roșie

2) Un topic, o singură sugestie
- Pentru o mai bună colaborare între jucători, dar și între echipa Typhon2, topicul trebuie să conțină o singură sugestie, deoarece părerile și ideile respective sunt împărțite.

3) Topicul trebuie să fie explicat și detaliat cu argumente de ce consideri că sugestia ta face jocul mai bun
- Topicul tău trebuie să explice de ce consideri că ar face jocul mai plăcut, dealtfel asigură-te că aduci cât mai multe argumente solide cât și exemple concrete, nu doar vorbe, care pot veni în ajutorul tău pentru a ne putea da cu părerea fiecare dintre noi.

4) Sugestiile nu sunt probleme de partea tehnică a jocului
- Dacă găsiți un anumit "bug", "eroare" sau orice altă problemă ce aparține de partea tehnică, avem o secțiune specială unde puteți posta, adică în Raportări buguri.

5) Nu vă ridicați topicul
- Nu încercați să vă ridicați topicul prin diferite metode de genul "up", "bump" sau orice alt mijloc doar ca topicul vostru să fie sus, toate sugestiile vor fi citite atât și argumentele și părerile jucătorilor care au comentat în topicul respectiv.

6) Răspundeți la topicuri cu argumente solide
- Comentarii care au doar "Pro", "+1", "îmi place această sugestie", ș.a.m.d vor fi șterse și cei care au comentat vor fi sancționați ca atare. Când vreți să susțineți o sugestie aduceți și unul sau mai multe argumente solide cu motivul de ce sunteți de acord cu aceea sugestie.
- Comentariile care sunt fără argumente și sunt contra acelei sugestii vor fi șterse și cei care au comentat vor fi sancționați ca atare. Dacă nu sunteți de acord cu o sugestie aduceți un argument valid de ce sunteți contra.
Locked